Blero, Ylli dhe Azemi diskutojnë për sjelljen e vajzave të shtëpisë ndaj banores së re

Buci, Blero dhe Azemi kanë zhvilluar bisedë me njëri-tjetrin.

Ata kanë komentuar sjelljen e vajzave të shtëpisë ndaj banores së re.

Për më tepër shikoni videon e mëposhtme:


Posted

in

by

Tags:

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *